Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES


Presentació a Roquetes del repte solidari Non Stop Aliments, el Camí de l'Esperança

Esportites d’arreu del territori català i basc recorreran 600Km a peu i sense pausa, de Sant Martí d’Empúries a Roquetes, en una campanya per a recollir aliments

Etiquetes   activitats outdoor, vida activa, trail running, solidaritat, roquetes, baix ebre, terres ebre

Publicat el12/2/2020

Presentació a Roquetes del repte solidari Non Stop Aliments, el Camí de l’Esperança | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest matí s'ha presentat a Roquetes el repte solidari de trail Non Stop Aliments, el Camí de l'Esperança, en el 17 esportistes d'arreu del territori català i basc recorreran 600Km a peu, sense pausa per recollir aliments. Sortiran el dilluns 24 d'agost des de Sant Martí d’Empúries i arribaran a Roquetes el dissabte 29 d'agost. Aquest és el nou repte solidari del Banc dels Aliments per aquest estiu, i pretén conscienciar sobre la pobresa al nostre territori i alhora recollir aliments i recursos per nodrir el Banc dels Aliments.

L'impulsor d'aquest projecte solidari, Marc Fernández, s'hi ha referit com “un dels millors reptes solidaris que s'ha dut a terme en els últims anys”, i és que mai abans s'havia plantejat aquesta fita que recorrerà tot el territori català. “Sense cap dubte serà una experiència extraordinària, hi haurà moments durs i crítics, en una cursa nonStop de 600Km i amb 17 participants, la dificultat és elevada, però la causa s'ho val i el sol fet de pensar en acabar-ho dóna la força necessària per intentar-ho!”, ha afegit Fernàndez.

El portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha volgut agrair la implicació dels 17 esportistes i ha explicat que “a les Terres de l'Ebre el Banc dels Aliments reparteix més de 500.000 quilos a l'any”. Ologaray ha manifestat que “reptes com aquest posen en valor l'esperit de solidaritat ciutadà”. “Estic convençut que aquesta fita aconseguirà els patrocinadors que necessita per poder-se dur a terme i que recollirà molts aliments per a aquelles persones del territori que més ho necessiten”, ha conclòs el portaveu.

Els participants s'han marcat el repte d'aconseguir un quilo per cada quilòmetre i corredor, el que dóna un total de 10.200 quilos, i és per això que els esportistes i el Banc dels Aliments fan una crida a patrocinadors que vulguin participar d'aquest repte solidari. Aquells que hi vulguin col·laborar ho poden fer contactant al 977 75 74 44.


Per: Redacció

Foto: Cedida