Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Móra d'Ebre acollirą la presentació del llibre «Curses de muntanya – Manual prąctic», de Kiku Soler

La presentació serą aquest proper diumenge 6 de desembre a les 7 de la tarda al Sota de Copes de Móra d’Ebre i organitzada pel CEM La Cameta Coixa de Miravet.

Etiquetes   curses, muntanya, llibre

Publicat el3/12/2015

Móra d’Ebre acollirą la presentació del llibre «Curses de muntanya – Manual prąctic», de Kiku Soler | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Kiku Soler (Sallent, 1964) presenta aquest diumenge dia 6 de desembre el seu llibre «Curses de Muntanya, Manual Prąctic», al Sota de Copes de Móra d'Ebre (19:00 hores). L'acte l'organitza el CEM La Cameta Coixa de Miravet.

Soler és agent rural i ha estat corredor, seleccionador i tčcnic de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya. Va ser un dels pioners d'aquestes curses a l'estat espanyol i va formar part de quatre expedicions a cims de l'Himąlaia.

Tota la seva experičncia en l'esport de muntanya, l'ha volgut transmetre en aquest llibre que permet cončixer els diferents tipus de material i equips. A part d'aixņ, també conté una part tčcnica on s'expliquen, d'una manera didąctica, visual i fącil d'entendre, les habilitats adequades per a poder progressar. 

L'obra pretén mostrar la senzillesa de córrer per la muntanya, perņ també posa de manifest la desmesura en el nombre de curses, els quilometratges inhumans i els accessoris de tota mena.

comparteix-ho