Parc Esportiu Vies Altes. Porrera

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/21/2022#) AND (caducitat>=#1/21/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Móra d'Ebre acollirà la presentació del llibre «Curses de muntanya – Manual pràctic», de Kiku Soler

La presentació serà aquest proper diumenge 6 de desembre a les 7 de la tarda al Sota de Copes de Móra d’Ebre i organitzada pel CEM La Cameta Coixa de Miravet.

Etiquetes   curses, muntanya, llibre

Publicat el3/12/2015

Móra d’Ebre acollirà la presentació del llibre «Curses de muntanya – Manual pràctic», de Kiku Soler | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Kiku Soler (Sallent, 1964) presenta aquest diumenge dia 6 de desembre el seu llibre «Curses de Muntanya, Manual Pràctic», al Sota de Copes de Móra d'Ebre (19:00 hores). L'acte l'organitza el CEM La Cameta Coixa de Miravet.

Soler és agent rural i ha estat corredor, seleccionador i tècnic de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya. Va ser un dels pioners d'aquestes curses a l'estat espanyol i va formar part de quatre expedicions a cims de l'Himàlaia.

Tota la seva experiència en l'esport de muntanya, l'ha volgut transmetre en aquest llibre que permet conèixer els diferents tipus de material i equips. A part d'això, també conté una part tècnica on s'expliquen, d'una manera didàctica, visual i fàcil d'entendre, les habilitats adequades per a poder progressar. 

L'obra pretén mostrar la senzillesa de córrer per la muntanya, però també posa de manifest la desmesura en el nombre de curses, els quilometratges inhumans i els accessoris de tota mena.