Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/2/2022#) AND (caducitat>=#10/2/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Presentació del llibre «Aus del Port» de J.Antonio Muyas

El passat divendres 4 de juliol, la sala d’actes del Museu de les Terres de l’Ebre va acollir la presentació del llibre "Aus del Port", una obra que recull les 174 espècies que es poden trobar al Port.

Etiquetes   llibres, el port, especies, ornitologia

Publicat el7/7/2014

Presentació del llibre «Aus del Port» de J.Antonio Muyas | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...El passat divendres 4 de juliol, la sala d'actes del Museu de les Terres de l'Ebre va acollir la presentació del llibre "Aus del Port", una obra que recull les 174 espècies que es poden trobar al Port. 

La presentació va anar a càrrec de l'autor del llibre, en Juan Antonio Muyas Bercet, professor de Ciències Naturals a l'IES Joan Coromines de Benicarló. Muyas, nascut a Rossell, tot i que des de fa anys resideix a Benicarló, a part de ser un amant de la natura i del Port, des de fa anys és anellador de la Societat Espanyola d'Ornitologia i ha participat en diferents projectes d'anellament i monitoratge. 

La presentació, molt didàctica i amena, va detallar el perquè d'aquesta obra, que no és altra que donar a conèixer a totes les persones aficionades a l'ornitologia, quines espècies es poden trobar en aquest espai natural, a la vegada que pretén convertir-se en una eina pedagògica a l'hora d'explicar als més menuts el món de les aus. 

L'obra "Aus del Port" forma part de la col·lecció del Grup de Recerca Científica Terres de l'Ebre i per aquest motiu, a la presentació també hi van ser presents el seu president i alguns dels seus membres.

Fitxa del llibre


Presentació del llibre «Aus del Port» de J.Antonio Muyas | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

Presentació del llibre «Aus del Port» de J.Antonio Muyas | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...