Ulldecona, un passeig per la història

CAT | ES


Lo Port en gravel, una travessa en gravel que creua els parcs naturals de la Tinença i dels Ports

Amb un total de 217 kms i 3.880 md+ repartides en 3 etapes i organitzada per 7 Pobles

Etiquetes   activitats outdoor, bicicleta, rutes, rutes btt,, parc natural ports, parc natural tinença benifassa, el boixar, fredes, gravel

Publicat el13/9/2022

Lo Port en gravel, una travessa en gravel que creua els parcs naturals de la Tinença i dels Ports  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


7 Pobles, l'empresa especialitza en rutes guiades i autoguiades, ens proposa una sortida en bicicleta gravel creuant dos parcs naturals, el de la Tinença de Benifassà i el Parc Naturals dels Ports.

Lo Port en gravel és una de bikepacking que creua tot el Massís del Port. 217 kms i 3.880 metres de desnivell postitiu repartits en tres etapes.

La primera etapa, de 79 kms 2490 md+, arrenca a Amposta o a Tortosa fins ascendir al cim de Caro. Travessa el massís fins a Fredes i finalitza a la Casa Refugi del Boixar per passar-hi la nit.

La segona etapta, de 47 kms 750 md+, surt del Boixar per pujar a Coratxà i baixar a Penaroja de Tastavins pel Barranc dels Prats. Segueix enllaçant amb la pista de l'embassament de Pena i arriba a Beseit per fer nit. L'organització ofereix la possibilitat de visitar el Parrissal a peu.

L'última etapa, de 91 kms 640 md+, surt de Beseit, passa per Horta de Sant Joan Orta per enllaçar amb la via verda de la Terra Alta i la via verda del Baix Ebre. Durant el recorregut es visitarà el Toll del Vidre, a Arnes. El final d'etapa pot ser Tortosa o Amposta.

També hi ha la possibilitat d'arribar fins al Delta de l'Ebre o fer la travessa en sentit contrari per suavitzar la duresa de la mateixa.

Podeu demanar informació sobre dates i preus de Lo Port en gravel.


Lo Port en gravel, una travessa en gravel que creua els parcs naturals de la Tinença i dels Ports  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Per: Redacció

Fotos: Cedides