suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


El Poble Vell de Corbera d'Ebre, un dels monuments de la segona temporada del programa «Batalla monumental»

El dijous 13 de gener, a les 22.45 hores, TV3 estrenarà la segona temporada de “Batalla monumental” on competiran deu monuments, que s’enfrontaran en cinc batalles

Etiquetes   entorn, poble vell corbera, corbera ebre, turisme cultural, memoria historica, terra alta

Publicat el27/12/2021

El Poble Vell de Corbera d’Ebre, un dels monuments de la segona temporada del programa «Batalla monumental» | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El programa “Batalla monumental” torna a TV3, amb el popular presentador Roger de Gràcia, que ha voltat per tot Catalunya per presentar els monuments de cada batalla, i amb dues reporteres, la periodista Candela Figueras i l'actriu Laia Fontàn. Totes dues viatgen en paral·lel a cada localització per buscar les millors armes i històries per aconseguir que el seu monument sigui el guanyador de cada programa, amb els vots dels espectadors.

Una altra novetat d'aquesta segona edició de “Batalla monumental”, un format que combina divulgació i entreteniment, és la recreació en 3D dels monuments, que permet entendre molt millor la història i l'evolució dels monuments que participen al programa.


Els monuments de la segona temporada

Durant cinc capítols, competeixen deu monuments, que s'enfronten en cinc batalles: el castell de Montsoriu i el de Mur; els recintes emmurallats de Montblanc i Cervera; el Palau de la Música Catalana i la Cripta i la Colònia Güell; la Cartoixa d'Escaladei i el Monestir de Santa Maria de Ripoll, i el Poble Vell de Corbera d'Ebre i el Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona. En el sisè programa, es lliurarà la gran batalla final en directe, on es decidirà el monument guanyador d'aquesta temporada, i el setè mostrarà l'altra cara de “Batalla monumental”.


Testimonis de primera fila

El programa compta amb la intervenció de personatges populars vinculats emocionalment amb cada monument: hi apareixen els pilots Marc Márquez i Àlex Márquez, els músics Joan Reig, Santi Balmes i Els Amics de les Arts, els actors Quim Masferrer i Lluís Soler, la cuinera Gessamí Caramés o l'historiador Toni Soler, entre d'altres, que contribuiran a fer decantar les votacions del públic.


La participació dels espectadors

Els espectadors tornen a ser el jurat que, amb els seus vots, decideixen el vencedor de cada setmana. Al final, en un programa especial en directe, els cinc monuments finalistes competiran per veure quin és el nou monument favorit de Catalunya.

Per participar-hi, podran fer-ho a través de les xarxes socials de @BatallaTV3: instagram.com/BatallaTV3, facebook.com/BatallaTV3 i twitter.com/BatallaTV3.


Per: Redacció

Fotos: Cedida

comparteix-ho