Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/30/2022#) AND (caducitat>=#6/30/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Parc Natural del Delta de l’Ebre organitza la primera edició del curs «Bon coneixedor del Parc»

Dirigit a tota aquella persona, empresa o entitat que desenvolupa o vulgui desenvolupar la seva activitat professional dins l’espai natural protegit

Etiquetes   natura patrimoni, parc natural delta ebre

Publicat el18/10/2018

El Parc Natural del Delta de l’Ebre organitza la primera edició del curs «Bon coneixedor del Parc» | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Mirador a les antigues salines de Sant Antoni, al Parc Natural del Delta de l’Ebre


El curs «Bon coneixedor del Parc» està dirigit a tota aquella persona, empresa o entitat que desenvolupa o vulgui desenvolupar la seva activitat professional dins l'espai natural protegit. Aquesta formació és essencial per tenir un bon coneixement del Parc i, per tant, per desenvolupar activitats de visita i descoberta amb grups turístics, escolars i de lleure al delta de l'Ebre. En aquest sentit, el curs proporcionarà informació contrastada, vàlida, fidedigna i actualitzada sobre el delta de l'Ebre i el seu Parc Natural. Aquesta acreditació és independent d'altres titulacions com les de guia turístic, educador o monitor del lleure.

El curs tindrà una durada de 88 hores i s'impartiran entre el 6 de novembre de 2018 i el 12 de febrer de 2019. Les places estan limitades a 25 persones i la inscripció té un preu de 82 €.

Està inclòs dins el pla d'accions de la Carta Europea de Turisme Sostenible i respon a un dels seus principis: divulgar i donar a conèixer el patrimoni natural i cultural dels espais naturals protegits del Delta. El curs, compta amb el suport de l'Ajuntament de l'Aldea i del Museu de les Terres de l'Ebre, així com la col·laboració de diversos centres d'interpretació del territori.


Més informació i inscripcions