Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/24/2022#) AND (caducitat>=#1/24/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La platja de Pixavaques de l'Ametlla de Mar disposa d'una segona cadira amfíbia

Les cadires es troben a les instal·lacions de Creu Roja a la platja i els interessats, poden sol·licitar el seu ús al mateix lloc

Etiquetes   turisme, platges, temporada estiu, ametlla de mar, baix ebre, terres ebre

Publicat el18/8/2021

La platja de Pixavaques de l’Ametlla de Mar disposa d’una segona cadira amfíbia | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La cadira amfíbia que ha adquirit l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar


L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha adquirit recentment una cadira amfíbia, una cadira de rodes adaptada per al desplaçament sobre superfícies desiguals i també per a la flotació, que s'utilitza perquè les persones amb problemes de mobilitat es puguin banyar a la platja.

Amb aquesta adquisició, l'Ametlla de Mar ja disposa aquest estiu de dos cadires amfíbies en funcionament, les quals donen servei a la platja de Pixavaques, la platja que millor accés té per a persones que es desplacen amb cadira de rodes.

Les cadires es troben a les instal·lacions de Creu Roja a la platja i els interessats, poden sol·licitar el seu ús al mateix lloc. El servei és utilitzat habitualment pels alumnes del Centre Ocupacional de la Fundació Mercè Pla.

La idea de l'ajuntament calero és que en un futur no molt llunyà, la platja de l'Alguer també pugui disposar d'alguna d'aquestes cadires.


Font i foto: La Cala RTV