Molí Hospital. Un antic molí del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turístic de categoria superior

CAT | ES


La platja del Marjal de les Cases d'Alcanar, 28 anys de Bandera Blava

Malgrat que els aiguats del setembre van fer destrosses molt importants a aquesta platja i a la resta de platges del municipi, el Marjal ha revalidat el segell per vint-i-vuitè any consecutiu, fruit de les adequades mesures de la platja i del bon funcionament dels sistemes de sanejament, control i inspecció del medi

Etiquetes   alcanar, les cases alcanar, platges, bandera blava, temporada estiu, turisme,

Publicat el8/6/2022

La platja del Marjal de les Cases d’Alcanar, 28 anys de Bandera Blava | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La platja de les Cases d'Alcanar-el Marjal


La platja de les Cases d'Alcanar - el Marjal ha revalidat, un any més, el distintiu Bandera Blava, que valora i premia la gestió ambiental, la seguretat de les zones de bany i de les seues instal·lacions, la prestació òptima dels serveis i la informació i l'educació ambientals. Així mateix, la qualitat de l'aigua de bany ha obtingut la qualificació “excel·lent”, d'acord amb la Directiva 2006/7/CE, que regula la gestió de la qualitat de les aigües de bany.

Aquest guardó, reconegut internacionalment i que es concedeix en 47 països, ha estat atorgat pel Jurat Internacional Bandera Blava, de la Foundation for Environmental Education, en col·laboració amb l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor, que gestiona la campanya a l'Estat espanyol i amb la qual col·laboren les administracions públiques que gestionen les zones de bany i la qualitat microbiològica de l'aigua.

Malgrat que els aiguats del setembre van fer destrosses molt importants a aquesta platja i a la resta de platges del municipi, el Marjal ha revalidat el segell per vint-i-vuitè any consecutiu, fruit de les adequades mesures de la platja i del bon funcionament dels sistemes de sanejament, control i inspecció del medi. En aquest sentit, Jordi Monfort, regidor de Turisme, explica que “el segell Bandera Blava és un reconeixement anual al treball que fem des de fa molts anys per a oferir la màxima qualitat i les màximes prestacions al Marjal, una platja de còdols, extensa, amb una aigua de gran qualitat i situada en un entorn tranquil. Enguany, després dels desperfectes greus que van provocar els aiguats, rebre aquest guardó és encara més un motiu de satisfacció”.

Aquest 2022, Catalunya té 94 platges guardonades amb el distintiu Bandera Blava, que reconeix internacionalment la qualitat i els serveis de les platges catalanes. 26 de les platges guardonades són de la demarcació de Girona, 32 de Barcelona, 26 de Tarragona i 10 de les Terres de l'Ebre.


Per: Redacció

Foto: Cedida