Ulldecona, un passeig per la història

CAT | ES


Les platges del Morrongo i la Caracola de Benicarló renoven un any més les dos banderes blaves

Els distintius reconeixen la qualitat de les dos platges així com els serveis de seguretat i accessibilitat

Etiquetes   turisme, platges, bandera blava, benicarlo, baix maestrat,, entorn,,

Publicat el12/5/2022

Les platges del Morrongo i la Caracola de Benicarló renoven un any més les dos banderes blaves | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La platja del Morrongo de Benicarló


Benicarló tindrà un any més dos platges amb el distintiu de qualitat de la bandera blava. El Morrongo i la Caracola han rebut de nou, per part de la FEE (Fundació d'Educació Ambiental), el reconeixement a nivell europeu per l'elevada qualitat ambiental de les seues platges i per l'excel·lència dels serveis que ofereixen.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, s'ha mostrat satisfeta pels dos distintius aconseguits, "fruit del treball realitzat durant tot l'any i dels recursos que s'han destinat a tindre les platges en les millors condicions". Cardona ha remarcat que "les dos banderes reconeixen l'esforç públic en el compliment dels criteris de qualitat en l'aigua i en la sorra, així com en els serveis de seguretat i accessibilitat per a les persones amb discapacitat".

Isabel Cardona ha subratllat la importància de la col·laboració amb les regidories de Medi Ambient i d'Obres i Serveis a l'hora de mantindre les platges en perfecte estat, tant pel que fa a la qualitat de les aigües com a la neteja de la sorra.


Per: Redacció

Foto: Cedida