Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Les platges el Morrongo i la Caracola de Benicarló renoven un any més la bandera blava

Els distintius reconeixen la qualitat de les dos platges així com els serveis de seguretat i accessibilitat. La temporada començarà el 29 de maig i finalitzarà el 3 d’octubre

Etiquetes   turisme, platges, bandera blava, benicarlo, baix maestrat

Publicat el11/5/2021

Les platges el Morrongo i la Caracola de Benicarló renoven un any més la bandera blava | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Platja del Morrongo de Benicarló


Benicarló tindrà un any més dos platges amb el distintiu de qualitat de la bandera blava. El Morrongo i la Caracola han rebut de nou, per part de la FEE (Fundació d'Educació Ambiental), el reconeixement a nivell europeu per l’elevada qualitat ambiental de les seues platges i per l’excel·lència dels serveis que ofereixen.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, s'ha mostrat satisfeta pels dos distintius aconseguits, «fruit del treball realitzat durant tot l'any i dels recursos que s'han destinat a tindre les platges en les millors condicions». Cardona ha remarcat que «les dos banderes blaves reconeixen l'esforç públic en el compliment dels criteris de qualitat en l'aigua i en la sorra, així com en els serveis de seguretat i accessibilitat per a les persones amb discapacitat».

Isabel Cardona ha subratllat la importància de la col·laboració amb les regidories de Medi Ambient i d'Obres i Serveis a l'hora de mantindre les platges en perfecte estat, tant pel que fa a la qualitat de les aigües com a la neteja de la sorra.

La temporada començarà oficialment el proper 29 de maig i finalitzarà el 3 d'octubre.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho