Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Plantes i flors

Mentrestant, durant aquests dies des d’EbreActiu t’anirem apropant la natura a través de galeries fotogràfiques, en aquesta ocasió de flors i plantes que es poden trobar caminant pel nostre territori

Etiquetes   albums, natura entorn, delta ebre, montsia, baix ebre, fotos

Publicat el27/3/2020

Les mesures decretades per prevenir el contagi del coronavirus Covid-19 ens obliga a mantenir-nos confinats a casa i limitar les sortides al carrer a les excepcions establertes per l'estat d'alerta. Enllorem les sortides i rutes per passejar pels carrers i carrerons dels nostres pobles, per gaudir de la bellesa de tots els indrets naturals que atresora el nostre territori.

Però ara la prioritat és frenar la crisi sanitària i minimitzar l'efecte social i econòmic que se'n derive, modificant els nostres hàbits, que segons els experts, és la manera més eficaç per vèncer el virus i tornar a la normalitat.

Mentrestant, durant aquests dies des d'EbreActiu t'anirem apropant el nostre territori a través de galeries fotogràfiques de diferents indrets i pobles.

Cuideu-vos, entre tots ens en sortirem!


Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors Plantes i flors


Sant Jaume d’Enveja, harmonia natural

Plantes i flors Plantes i flors


Fotos: EbreActiu

pàgina anterior

pàgina següent