Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


Pinell de Brai es prepara per a una nova edició de la Cursa dels Biberons

La tercera prova del circuit ebrenc de curses per muntanya sortirà de la Catedral del Vi i s’endinsarà per les serres de Cavalls i de Pàndols

Etiquetes   activitats outdoor, curses muntanya, pinell brai, terra alta, terres ebre, circuitebre

Publicat el19/2/2019

Pinell de Brai es prepara per a una nova edició de la Cursa dels Biberons | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participants de l'edició 2018 de la Cursa dels Biberons


Pinell de Brai ja ho té tot a punt per acollir aquest diumenge 24 de febrer, la sisena edició de la Cursa dels Biberons, tercera de les proves incloses al calendari 2019 del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre i a l'Open FEEC de Curses per Muntanya 2019.

El circuit, molt similar al d'edicions anteriors, surt de la Cooperativa Agrícola del Pinell de Brai, coneguda com a Catedral del Vi, i aviat s'endinsa a la serra de Cavalls i tot seguit a la serra de Pàndols, per a acabar de nou al mateix municipi terraltí. Un recorregut circular que ofereix unes vistes inigualables en un entorn fràgil i aspre a la vegada, amb algunes espècies florals endèmiques del clima mediterrani litoral.

La prova es disputarà en les modalitats de cursa absoluta (21,7 Km i 1.030 md+), cursa exprés (16 Km i 870 md+), cursa júnior (16 Km i 870 md+) i cursa cadet (12 Km i 480 md+). També hi haurà una marxa per a caminadors i caminadores a partir de 10 anys, amb el mateix recorregut que la cursa cadet.

L'organització va tancar ahir dilluns 18 de febrer les inscripcions, en assolir la xifra de 440 participants, una dada que avala la bona salut de la cursa i la gran acollida que té entre els esportistes. Pel que fa a les inscripcions a la marxa, també es va donar per tancades el divendres 15 de febrer.

Un any més no faltaran a la cita el Grup de recreació històrica Pàndols 38, que se situarà en diferents punts de la cursa, vestits de republicans, ja que cal recordar que els recorreguts passaran per trinxeres i refugis de la Guerra Civil.


Pinell de Brai es prepara per a una nova edició de la Cursa dels Biberons | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Components del Grup de recreació històrica Pàndols 38
Món Natura Delta de l’Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l’Ebre