Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/21/2022#) AND (caducitat>=#1/21/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Picampall posa en marxa el projecte «Amfibia't» per recuperar basses d'argila

Aquest projecte pretén localitzar i recuperar aquestes basses, utilitzades antigament per la ramaderia, per a facilitar la reproducció de moltes espècies d’amfibis.

Etiquetes   natura, fauna, picampall

Publicat el11/8/2015

L'associació ornitològica de les Terres de l'Ebre Picampall ha posat en marxa el projecte anomenat «Amfibia't» per tal de recuperar les basses d'argila de les Terres de l'Ebre.

Aquestes basses eren aprofitades pels pastors per tal d'abeurar els ramats. Amb la fi de bona part, sinó tota, de l'activitat ramadera a camp obert aquestes basses van deixar d'usar-se amb la conseqüent degradació que les han portat a gairebé desaparèixer en mig de la vegetació que ha anat creixent al voltant. Amb aquesta iniciativa, des de Picampall, es volen localitzar i recuperar aquestes basses que són vitals per a la reproducció de moltes espècies d'amfibis.

Podeu seguir l'Amfibia't des de la pàgina de facebook que s'ha creat per al projecte:
https://www.facebook.com/amfibiat.

Picampall posa en marxa el projecte «Amfibia’t» per recuperar basses d’argila | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...