Fira multisectorial Vandellòs i Hospitalet de l’Infant, 18 i 19 de maig 2024

CAT | ES


El Perelló suspèn Firabril, la Fira de la Mel i l'Oli

L’Ajuntament del Perelló, sempre que la situació sanitària ho permeti, ha previst realitzar una fira d’artesania i productes locals a la tardor

Etiquetes   vida activa, fires, el perello, baix ebre, terres ebre

Publicat el26/2/2021

El Perelló suspèn Firabril, la Fira de la Mel i l’Oli | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament del Perelló, a causa de la pandèmia de la Covid-19 i respectant les mesures en matèria de Salut Pública per a la celebració de fires i mercats dictades pel Departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya, ha decidit suspendre l'edició d'enguany de FIRABRIL, la Fira de la Mel i l'Oli que s'havia de celebrar durant els dies 24 i 25 d'abril. 

El consistori perellonenc, sempre que la situació sanitària ho permeti, ha previst realitzar una fira d'artesania i productes locals a la tardor, en concret el cap de setmana del 2 i 3 d'octubre i en una nova ubicació.


Més de 135 anys de fira

Aquesta fira data de l'any 1882 i tot i ser una fira agrícola en els seus orígens, en els darrers anys s'ha convertit en una de les fires multisectorials més importants de les Terres de l'Ebre on es promocionen els serveis, els comerços i productes típics del nostre municipi, convertint-se en el nucli de la promoció econòmica i cultural de la nostra població.

La fira gira al voltant de l'oli i la mel del Perelló, on es presenten les diferents varietats i els seus productes derivats. Compta amb quasi 150 expositors, distribuïts entre el pavelló firal, les carpes, la zona de maquinària agrícola i les parades exteriors ubicades per tot el recinte firal.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho