Venda online productes de la Terra

CAT | ES


El Perelló reprendrà la celebració de la Milla Urbana

La 17a edició de la cursa tindrà lloc el dissabte 23 d’octubre a la tarda

Etiquetes   activitats outdoor, running, el perello, curses, baix ebre

Publicat el14/10/2021

El Perelló reprendrà la celebració de la Milla Urbana | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Al Perelló s'estan acabant de preparar tots els detalls organitzatius de la 17a Milla Urbana per al dissabte dia 23 d'octubre a partir de les 17.00 hores. Aquest any, s'espera la participació de clubs de la zona, així com d'esportistes vinguts d'arreu. Aquest encontre esportiu s'ha fet un lloc dintre dels calendaris esportius de la zona, durant el mes d'octubre.

L’any 2020 amb motiu del COVID, no va poder fer-se l'edició quan tocava. Aquest 2021 amb la millora de les dades epidemiològiques i de contagis, des de l'Ajuntament del Perelló, s'ha volgut programar de nou aquesta cursa ràpida i per asfalt, que transcorre pel carrer principal del Perelló.

Hi haurà categories des de patufets fins a veterans, així com masculí i femení. Entre els tres primers classificats se'ls donarà trofeus, i també hi haurà premi per al primer classificat local de cada categoria. En categoria d'absoluts, s'ha establert una gratificació econòmica per als tres primers classificats (1r- 150 €, 2n 120 € i 3r 90 €)


Per: Redacció

comparteix-ho