XXVIII Diada dels Fideus Rossejats. Port pesquer de l’Ametlla de Mar. Diumenge 19 de maig

CAT | ES


El Perelló adapta la festivitat de Sant Antoni a la pandèmia

Les restriccions per la pandèmia de la Covid-19 ha provocat que s’hagin anul·lat les festes majors, tot i que la festivitat del patró se celebrarà igualment, però adaptada a la situació sanitària

Etiquetes   vida activa, tradicions, sant antoni, el perello, baix ebre, terres ebre

Publicat el13/1/2021

El Perelló adapta la festivitat de Sant Antoni a la pandèmia | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La imatge de Sant Antoni Abat, patró del Perelló


La situació sanitària continua alterant la celebració dels actes festius i tradicionals a tot el territori. Malgrat això, el Perelló vol celebrar la festivitat de Sant Antoni Abat, patró del municipi. Així, el diumenge 17, la jornada començarà a les 12 del migdia saludant a la població amb un repic de campanes. Tot seguit, les pubilles i els hereus de 2021 encendran una petita mascletada a la plaça Jaume II, amb honor del patró.

Els membres del Consistori i les pubilles i hereus assistiran a la Missa Major (12.30 h) acompanyats del carro amb la imatge de Sant Antoni. En acabar l'ofici religiós, la imatge farà els Tres Tombs, recorrent diferents carrers del municipi, perquè els ciutadans puguin seguir-lo des de les seves cases.

L'Ajuntament del Perelló demana a la ciutadania que engalani els balcons amb el domàs de Sant Antoni i la bandera del poble i recorda que s'han de continuar aplicant les mesures sanitàries: distància, rentat de mans, ús de la mascareta i ventilació de les estances.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho