Ulldecona, un passeig per la història

CAT | ES


Peníscola serà escenari aquest març del circuit Pirates Race

Aquesta cursa d’obstacles (OCR) és la primera amb temàtica pirata d’Espanya. A hores d’ara ja compta amb més de 400 inscrits

Etiquetes   activitats outdoor, peniscola, baix maestrat, cursa obstacles

Publicat el28/2/2020

Peníscola serà escenari aquest març del circuit Pirates Race | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Peníscola tornarà a convertir-se en escenari esportiu d'una multitudinària prova el diumenge 22 de març. En aquest cas, la Ciutat a la Mar acollirà la cursa d'obstacles temàtica "Pirates Race", un circuit de 8 quilòmetres que compta ja amb més de 400 inscrits. Amants de l'esport de diferents punts del país i de la comarca es donaran cita aquell cap de setmana per a participar en aquest repte esportiu amb uns 30 obstacles.

La Pirates Race és la primera cursa d'obstacles (OCR) amb temàtica pirata d'Espanya. "Els corredors i corredores posaran a prova la seua força física i mental, el seu equilibri, la seua resistència i les seues habilitats, així com la capacitat de divertir-se i gaudir de la dificultat de sobrepassar els obstacles en els 8 quilòmetres de recorregut", ha explicat el director esportiu de la prova, Héctor Valls, qui ha reconegut que "Peníscola i Pirates Race són una combinació molt atractiva per als participants".

La responsable de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Peníscola, Dolo Bayarri, ha agraït a l'organització que hagi escollit Peníscola per dur a terme una prova del nivell de Pirates Race. "És un plaer comptar amb esdeveniments d'aquestes dimensions i dinamitzar, així, el turisme esportiu fins i tot fora de temporada", ha manifestat Bayarri. Per la seua banda, l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, ha definit l'esdeveniment com "un esdeveniment idoni per sumar atractiu a la destinació, per la seua magnitud i per la seua gran acollida entre el públic".

La Pirates Race ofereix diferents modalitats perquè en puguen gaudir persones de diferents edats i categories. "És una prova adaptada a tots els nivells, per la qual cosa els participants poden ser des de corredors populars, que s'hi inicien, fins a corredors d'elit de primer nivell", ha exposat Valls. Tant la sortida com l'arribada se situaran en el Passeig Marítim i el recorregut transcorrerà per camins naturals, platja, passeig i pel nucli antic. La prova compta amb una modalitat infantil "Pirates Kids", pensada especialment per a xiquets de 8 a 12 anys.

Inscripcions obertes i més informació en aquest enllaç.


Per: Redacció