Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


Peníscola programa visites guiades gratuïtes dins de l’agenda d’activitats d’aquest estiu

Les visites guiades recorreran la ciutat emmurallada i el Parc Natural de la Serra de Irta sota diferents temàtiques: senderista, familiar, de cinema o històrica

Etiquetes   turisme, peniscola, visites guiades, baix maestrat

Publicat el18/6/2021

Peníscola programa visites guiades gratuïtes dins de l’agenda d’activitats d’aquest estiu | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La ciutat emmurallada de Peníscola


L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha preparat una programació diària de visites guiades gratuïtes des del pròxim 19 de juny fins al 5 de setembre. Aquestes activitats seran gratuïtes per a totes aquelles persones que s’inscriguen, prèviament, en l’Oficina Tourist Info del Passeig Marítim. 

Les visites guiades recorreran la ciutat emmurallada i el Parc Natural de la Serra de Irta sota diferents temàtiques: senderista, familiar, de cinema o històrica. Els itineraris pel nucli antic es duran a terme tots els dies a les 19.30h. Aquestes visites recorreran els escenaris de cinema i de sèries més destacats de la ciutat, en les de temàtica cinematogràfica, o els enclavaments més importants i atractius de la fortalesa, en les rutes històriques.

Els dissabtes a les 23.00h tindran lloc les visites guiades nocturnes per la ciutadella i els dilluns a les 09.00h serà el torn de les rutes senderistes guiades per la Serra d'Irta.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu