Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Peníscola presenta les X Jornades Gastronòmiques de Cuina Tradicional

Les jornades ofereixen al comensal la possibilitat de degustar l’autèntica cuina marinera amb gran tradició a la ciutat al mar

Etiquetes   turisme, turisme gastronomic, gastronomia km0, peniscola, baix maestrat

Publicat el29/11/2019

Peníscola presenta les X Jornades Gastronòmiques de Cuina Tradicional | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Peníscola ha presentat la desena edició de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina Tradicional. Des del 30 de novembre fins al 15 de desembre els restaurants participants oferiran menús especials protagonitzats per les receptes casolanes tradicionals i els productes de proximitat.

Amb un total de vuit restaurants participants, aquestes Jornades Gastronòmiques ofereixen al comensal la possibilitat de degustar l'autèntica cuina marinera amb gran tradició a la ciutat al mar. Els menús oscil·len entre els 25 i els 35 euros i la majoria d'ells estan compostos per entrants, plat principal i postres casolanes. El peix, el marisc i els productes de l'horta peniscolana són els ingredients que més es repeteixen entre les diferents elaboracions proposades pels xefs locals.

Els establiments que ofereixen aquests menús especials són la Taverna Àmfora, El Cañar, El Caragol, la Taverna Meu Cid, La Mar Salà, l'Hotel Restaurant Tío Pepe, el Restaurant Roca i Rojo Picota.

"Els amants de la bona taula tenen una cita dissabte que ve amb els restaurants locals, els quals, a través d'aquestes Jornades, posaran en valor la nostra cuina de sempre amb el toc especial de cada xef" ha explicat Raquel París, regidora de l'àrea de Turisme de Peníscola.
Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho