Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


Peníscola posa en valor els seus 43 km2 d'espais naturals per a un turisme segur

A més de les dos paltges urbanes, Peníscola compta amb 15 cales naturals i més de 40 quilòmetres quadrats del Parc Natural de la Serra d’Irta

Etiquetes   turisme, turisme natura, peniscola, baix maestrat

Publicat el25/5/2020

Peníscola posa en valor els seus 43 km2 d’espais naturals per a un turisme segur | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament de Peñíscola està treballant en la posada a punt del seu litoral i tenint en compte els criteris que marquen les fases de desescalada que pauta el Govern, continua inventariant tot allò que ha de veure amb el litoral, per a poder estar preparats per a planificar les mesures a impulsar.

Més de 40 quilòmetres quadrats del Parc Natural de la Serra d'Irta, que discorre paral·lela a la costa i compta amb 12Km de litoral completament verge, es troben en el terme municipal de Peníscola amb 15 cales naturals.

Pel que respecta a les platges urbanes, Nord i Sud, sumen més de mig milió de metres d'arenals d'arena fina i daurada; que se sumen a la riquesa natural de la zona de l'aiguamoll o marjal, en el nucli urbà, un pulmó de més d'un quilòmetre quadrat que compta amb passarel·les de fusta i un recorregut mediambiental visitable.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho