Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES


Peníscola il·lumina el seu cel per a per a encendre el seu espectacular enllumenat nadalenc

Una coreografia aèria de 120 drons dona el tret d’eixida a la Llum de Nadal en la localitat

Etiquetes   vida activa, peniscola, turisme cultural, baix maestrat, turisme

Publicat el4/12/2023

Peníscola il·lumina el seu cel per a per a encendre el seu espectacular enllumenat nadalenc | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Llums que volen al so de melodies típicament nadalenques formant dibuixos en el cel i evocant imatges representatives de la ciutat, com la seua recognoscible silueta sobre la mar, van protagonitzar divendres passat el compte endarrere per a encendre l'enllumenat nadalenc a Peníscola.

Un esdeveniment que "integra les noves tecnologies com a reclam per a posar el focus en l'espectacular il•luminació nadalenca que recorre els carrers del centre històric del municipi", explicava el regidor de l'àrea de Turisme i Festes, Ramón Simó.

Al vespre de divendres i des d'una plaça de bous abarrotada de gent, en l'accés nord de la ciutadella, més de 120 drons van donar la benvinguda al mes de desembre i els seus festejos amb el seu espectacle coreografiat de vol de llums sobre el firmament peniscolà.

La localitat castellonenca aposta per consolidar aquesta fita com l'esdeveniment central de la temporada turística hivernal, i així ho recordava Simó: "a la singularitat i atractiu dels llums de Ferrero Rocher vam sumar, el Nadal passat, una ampliació significativa de l'enllumenat per múltiples carrers i façanes del nucli històric; enguany hem fet un pas més, il·luminant el cel amb llums nadalencs al so de la música, per a iniciar un mes i mig de màgia a la nostra ciutat antiga".

Després de l'espectacle lumínic en el cel, els assistents van poder recórrer les places i carrers de la ciutat antiga i descobrir el nou traçat d'enguany, que ha inclòs bona part de les muralles renaixentistes com a gran reclam visual, "la característica silueta de Peníscola està emmarcada en llums nadalencs" destacava Simó, qui va ressaltar que el plat fort de l'enllumenat és la plaça de Santa Maria, on la coneguda marca de bombons va instal·lar el seu peculiar enllumenat.

"Però no sols aquesta plaça brilla per Nadal" recordava el regidor, qui incidia en l'ampliació d'il·luminació en el conjunt del nucli històric "on es podran descobrir carrers i racons il·luminats amb una mateixa estètica, propostes que faran les delícies dels qui s'acosten a viure-ho" assegurava.

El consistori preveu que la il·luminació puga visitar-se fins a la primera quinzena del mes de gener, així que la localitat oferirà durant més de 40 dies una nova excusa per a redescobrir-la dibuixada per quasi dos milions de micro-leds.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho