GENCAT Eleccions VOT PER CORREU abril24

CAT | ES


Peníscola es prepara per acollir el IX Infinitri Half Triathlon

L’organització i l’Ajuntament de Peníscola estan ja ultimant els últims detalls per acollir el diumenge dia 25 d’abril, la novena edició de l’Infinitri Triathlon Peníscola

Etiquetes   activitats outdoor, triatlons, peniscola, baix maestrat

Publicat el15/4/2021

Peníscola es prepara per acollir el IX Infinitri Half Triathlon | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Infinitri Triathlon Peníscola es realitza des de 2013, habitualment en el mes d'abril i sempre en distància Half o mitja distància, és a dir, que els participants comencen al matí nedant 1.900 metres al voltant del castell de Peníscola, seguits de 90 quilòmetres de ciclisme pel interior de la comarca, per acabar amb mitja marató (21 quilòmetres), just abans d'entrar a la Plaça Santa Maria, al cor de la ciutat antiga, coneguda mundialment per ser escenari natural de la sisena temporada de Joc de Trons.

"Reprenem l'activitat dels esdeveniments esportius, és important seguir programant activitats de caràcter cultural i esportiu per dinamitzar l'activitat econòmica, complint amb les mesures de seguretat i, en aquest cas, la prova és federada i de caràcter nacional, comptant així amb el suport de múltiples administracions i entitats" ha assegurat la regidora d'Esports, Dolo Bayarri.

L'organització, l'àrea d'Esports, la brigada municipal d'obres i serveis, així com la Policia Local han coordinat un dispositiu de seguretat per a l'acollida de l'esdeveniment que compta amb mesures especials i controls d'aforament per al seu desenvolupament. En aquesta edició hi participaran al voltant de 400 triatletes.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho