Ulldecona, un passeig per la història

CAT | ES


Peníscola acull la carrera d’obstacles Pirates Race amb més de 600 participants aquest cap de setmana

La Ciutat al Mar torna a convertir aquest cap de setmana en escenari d’una multitudinària prova esportiva, complint amb les mesures de seguretat preceptives

Etiquetes   activitats outdoor, peniscola, baix maestrat, cursa obstacles

Publicat el1/10/2021

Peníscola acull la carrera d’obstacles Pirates Race amb més de 600 participants aquest cap de setmana | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest diumenge, la Ciutat al Mar, acollirà la cursa d’obstacles temàtica "Pirates Race", un circuit de 8 quilòmetres que compta amb 600 inscrits. Amants de l’esport de diferents punts de l'Estat espanyol i Europa es donen cita aquest cap de setmana per participar en aquest repte esportiu amb al voltant de 30 obstacles.

La Pirates Race és la primera cursa d’obstacles (OCR) amb temàtica pirata l'Estat espanyol, on "els corredors i corredores posen a prova la seva força física i mental, el seu equilibri, la seva resistència i les seves habilitats, així com la capacitat de divertir-se i gaudir de la dificultat de sobrepassar els obstacles en els 8 quilòmetres de recorregut", ha explicat el director esportiu de la prova, Héctor Valls, que ha reconegut que "Peníscola i Pirates Race són una combinació molt atractiva per als participants".

La responsable de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola, Dolo Bayarri, ha agraït a l’organització per escollir el municipi per dur a terme una prova de el nivell de Pirates Race. "És un plaer comptar amb esdeveniments d’aquestes dimensions i dinamitzar, així, el turisme esportiu fins i tot fora de temporada", ha manifestat Bayarri. Per la seva banda, l’alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, ha definit l’esdeveniment com "un esdeveniment idoni per sumar atractiu a la destinació, per la seva magnitud i per la seva gran acollida entre el públic".

La Pirates Race ofereix diferents modalitats perquè pugui ser gaudida per persones de diferents edats i de diferents categories. "És una prova adaptada a tots els nivells, de manera que els participants poden ser, des de corredors populars que s’inicien fins corredors d’elit de primer nivell", ha exposat Valls. Tant la sortida com l’arribada es situaran al Passeig Marítim i el recorregut transcorrerà per camins naturals, platja i passeig.


Per: Redacció