Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Peníscola acomiadarà l'any amb un Mercat Medieval en la seua ciutadella emmurallada

Durant els dies 29, 30, 31 de desembre i 1 de gener, la Ciutat a la Mar tornarà a l’Edat Mitjana amb tallers i activitats, espectacles de cavallers, paradetes d’artesania, música i joglars

Etiquetes   vida activa, fires, peniscola, baix maestrat

Publicat el20/12/2023

Peníscola acomiadarà l’any amb un Mercat Medieval en la seua ciutadella emmurallada | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Peníscola ha presentat la programació de l'esperat Mercat Medieval, que tanca l'agenda d'activitats de l'any a la Ciutat a la Mar. Aquest tradicional Mercat s'instal·la en l'accés al seu nucli històric, ocupant dos de les seues places més grans a l'empara de les muralles, la plaça de Bous i la plaça de Santa Maria.

Durant els dies 29, 30, 31 de desembre i 1 de gener, la Ciutat en la Mar convida a un passeig per l'Edat Mitjana amb tallers i activitats, espectacles de cavallers, paradetes d'artesania, música i joglars.

El monumental entorn i l'atractiu de l'ambientació medieval i les múltiples activitats programades al llarg de tots els dies de mercat, faran les delícies dels visitants que tornaran a l'època medieval en aquest enclavament tan singular.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho