butlletí EbreActiu

CAT | ES


Peníscola acollirà una nova edició del 10K Nocturno

La sisena prova puntuable del V Circuito Nocturno de Carreras Populares tindrà lloc aquest proper dissabte 22 de setembre

Etiquetes   esports, running, peniscola, baix maestrat

Publicat el18/9/2018

Peníscola acollirà una nova edició del 10K Nocturno | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El proper dissabte 22 de setembre Peníscola tornarà a convertir-se en escenari esportiu per acollir la quarta edició de la cursa 10K Nocturno, la sisena prova puntuable del V Circuito Nocturno de Carreras Populares organitzat pel C.D Runner ’s Home, al costat de la Diputació de Castelló.

La cursa constarà d’un recorregut de deu mil metres (10 quilòmetres) i començarà a les 21: 00h, tenint un límit màxim per a completar-la d’1 hora i 40 minuts. El punt de sortida i meta serà la Plaça de Bous, als peus del nucli antic de Peníscola. Les inscripcions encara es poden fer fins al 20 de setembre amb un preu de 13 euros, però si es fan fora del període establert tindran un cost de 15 euros. Es tracta d’una prova de caràcter benèfic, ja que es destinarà un euro per cada participant a l’Asociación Teléfono de la Esperanza, l’activitat consisteix en donar servei de suport a les persones que es troben en situació de crisi o en millorar la salut emocional de les persones.

A la prova hi pot participar qualsevol persona a partir de 18 anys dins de les limitacions per a carreres d’Àmbit Autonòmic.

La presentació de l’esdeveniment esportiu ha tingut lloc ahir dilluns a les instal·lacions del Gran Hotel Peníscola, col·laborador de la prova, amb la presència de l’alcalde de l’Ajuntament de la localitat, Andrés Martínez, el coordinador de la prova, Luís Adsuara, coordinador de la prova , així com el president de AGRETUR, Francisco Ribera.

Per a l’organització, l’objectiu principal és "aconseguir que, cada vegada més, els ciutadans participin i facin activitat física, esportiva i en part competitiva en el seu temps d’oci".

Martínez ha valorat molt positivament la celebració de la prova, "ja que és un clar reflex de la nostra voluntat, oferir tots els mesos esdeveniments esportius per a dinamitzar l’activitat turística durant els caps de setmana i animar a veïns i visitants a ser partícips d’aquest tipus de proves esportives".

Més informació en aquest enllaç.


Foto: Ajuntament de PeníscolaRestaurant L’Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

comparteix-ho