Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/21/2022#) AND (caducitat>=#1/21/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El peix de llotja i l'arrossejat seran els protagonistes gastronòmics de l'Ametlla de Mar

Aquest dissabte la tarda, la 35a Diada de l’Arrossejat serà l’encarregada de donar el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques, que s’allargaran fins el 20 d’octubre

Etiquetes   gastronomia, arros, peix, ametlla mar, baix ebre, terres ebre

Publicat el11/10/2019

El peix de llotja i l’arrossejat seran els protagonistes gastronòmics de l’Ametlla de Mar | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La gastronomia calera es vestirà de festa en una Diada que conserva el seu emplaçament històric i el format de concurs. Una quarantena de cuiners amateurs es reuniran a la Confraria de Pescadors per elaborar el millor plat d'arrossejat. Els participants concursaran en dos torns i aspiraran a guanyar un dels sis premis de Mestres Arrossejaires. A més, els assistents també podran degustar el típic plat mariner al preu d'un euro. La Diada, que s'iniciarà a partir de les 17 h, comptarà amb l'espectacle de màgia ‘La Nevera de Profit' de l'Agència de Residus de Catalunya i estarà amenitzada per la Xaranga Suquet Caleroprofisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)

La XXXV Diada de l'Arrossejat serà l'encarregada de donar el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques. Fins al 20 d'octubre, un total d'onze restaurants de la població oferiran menús, entre 19 i 38 euros per comensal, elaborats amb la gran varietat d'espècies que cada dia capturen les barques caleres i descarreguen a la llotja de peix.

Tots els menús tenen l'arrossejat com a plat en comú, però les elaboracions són diferents en cada restaurant. De fet, es podrà tastar des d'un arrossejat clàssic, passant per un amb carpaccio de gamba roja i allioli o de rap i gamba blanca, fins a un amb sobrassada. La informació completa es pot veure a www.visitametllademar.com.


Per: La Cala RTV