Rutes guiades Turisme Amposta. Descobreix el patrimoni natural i cultural del territori

CAT | ES

Pedales de Los Ports

Beseit
Tels. 978890723 / 646644910


Pedales de Los Ports | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Arrabal del Puente, 16
44588 Beseit (Terol)


Pedales de los Ports és una ruta circular organitzada en bicicleta de muntanya que recorre el massís muntanyenc dels Ports de Beseit, situat entre les províncies de Terol, Tarragona i Castelló, tenint el quilòmetre 0 a la població de Beseit.

Aprofitant les infraestructures de turisme rural i hotels de la zona, així com els antics camins que unien els pobles de muntanya, et proposem descobrir durant tot l'any un territori agrest tot just humanitzat, un espai natural dominat per la cabra hispànica i el voltor comú.

En Pedales de los Ports podràs fer un recorregut de 205 km i 5.800 m de desnivell positiu acumulat, adaptant-lo al teu nivell, des d'una opció suau en sis etapes, fins al repte de fer-ho en tres dies. I si disposes de pocs dies pots fer la combinació 2 + 2, en dos caps de setmana diferents de dues etapes cadascun.

En Pedales de los Ports et proporcionem el material necessari per seguir la travessia, et reservem els allotjaments i et portem l'equipatge. Tu només has de gaudir de la bici i dels nostres territoris oferint-: un paisatge exuberant, una magnífica gastronomia, un patrimoni cultural extraordinari i la calorosa acollida dels seus habitants. Nadius i profunds coneixedors del territori, nosaltres ens encarreguem d'organitzar-te el viatge (allotjaments, transport de equipatges, assegurances, material, obsequis, etc.) perquè tu només et dediques a pedalar i gaudir.

Pedales de los Ports és una ruta de Pedales del Mundo.

Pedales de Los Ports Pedales de Los Ports Pedales de Los Ports Pedales de Los Ports Pedales de Los Ports