Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES


Paüls senyalitza 3 noves rutes de muntanya al Parc Natural dels Ports

Les rutes arranquen del municipi fins als Montsagres, la Punta de l’Aigua i les Coves Roges

Etiquetes   turisme, turisme natura, senderisme, pauls, baix ebre, parc natural ports, terres ebre

Publicat el29/12/2020

Paüls senyalitza 3 noves rutes de muntanya al Parc Natural dels Ports | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament de Paüls ha dut a terme una actuació de millora de la senyalització al terme per a indicar nous itineraris de muntanya al Parc Natural dels Ports. En concret son 3 rutes que arranquen del municipi fins als Montsagres, la Punta de l’Aigua i les Coves Roges.

A l'inici de les rutes, a la zona d’aparcament del Castell s'ha instal·lat una cartellera gran on hi ha informació sobre les tres rutes, el poble i el Parc Natural dels Ports. Durant els trajectes hi ha diferents panells indicatius, així com pivots per poder fer la ruta. A part dels nous panells també s’ha reforçan un d’existent.

L'actuació ha tingut el suport del Parc Natural dels Ports, per continuar impulsant els valors ambientals i el turisme sostenible del municipi. En la redacció de la cartellera, traducció i introducció dels topònims han col·laborat l’Escola Sant Roc, el Centre Excursionista Trencacims, així com també diverses persones a nivell individual.


Per: Redacció

Foto: Cedida