Camí Ignasià. Nou camí en btt. Loyola - Manresa

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/14/2022#) AND (caducitat>=#8/14/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Els patis de Poble Nou del Delta s'obren a l'art

Set cases de pagès participen en la tercera edició ’Art als Patis’ que tindrà lloc els dies 21 i 22 de març

Etiquetes   vida activa, poble nou del delta, amposta, delta ebre, terres ebre

Publicat el11/3/2020

Els patis de Poble Nou del Delta s’obren a l’art | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Els patis de set cases de pagès i una barraca de Poble Nou del Delta tornen a obrir les portes a la cultura en la tercera edició d''Art als Patis'. La música, la dansa, la màgia, la poesia i el circ impregnaran les cases de pagès de Poble Nou del Delta durant dos dies de març, el dissabte 21 i el diumenge 22. A l'esdeveniment hi participen 9 companyies d'arreu de Catalunya, País Valencià i Aragó. ‘'Amb esdeveniments com aquest, aconseguim vincular l'atractiu turístic de Poble Nou del Delta amb l'oferta cultural'', afirma l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, tot afegint: ‘'Les darreres edicions han anat millorant en assistència, estem convençuts que enguany també serà un èxit''.Camí Ignasià. Nou camí en btt. Loyola - Manresa


Les encarregades d'inaugurar la jornada seran ‘Lorquianes' el dissabte 21 amb una actuació teatralitzada. Entre els espectacles de petit format que s'han organitzat hi ha la mostra de poesia a ritme de rumba ‘Rumbesia', les acrobàcies i malabars ‘Circus mix', l'espectacle de Fakir (gratuït) ‘Perillosament divertit' o el número de màgia ‘Màgia per a tota la família'. La durada aproximada dels espectacles és de 20 minuts i l'aforament dels patis és limitat.

El preu de cada espectacle serà de 5 euros per als adults i gratuït per als nens i nenes menors de 12 anys. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a l'Oficina de Cultura i Festes d'Amposta (caselles exteriors del Mercat), a través del web de l'Ajuntament: www.amposta.cat/vendaentrades o als patis 10 minuts abans de començar l'actuació. L'entrada inclou un petit refrigeri.


Per: Redacció