Festa del Mercat a la Plaça. Amposta, del 16 al 19 de maig 2024

CAT | ES


Els patis de Poble Nou del Delta s'obren a l'art

Set cases de pagès participen en la tercera edició ’Art als Patis’ que tindrà lloc els dies 21 i 22 de març

Etiquetes   vida activa, poble nou del delta, amposta, delta ebre, terres ebre

Publicat el11/3/2020

Els patis de Poble Nou del Delta s’obren a l’art | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Els patis de set cases de pagès i una barraca de Poble Nou del Delta tornen a obrir les portes a la cultura en la tercera edició d''Art als Patis'. La música, la dansa, la màgia, la poesia i el circ impregnaran les cases de pagès de Poble Nou del Delta durant dos dies de març, el dissabte 21 i el diumenge 22. A l'esdeveniment hi participen 9 companyies d'arreu de Catalunya, País Valencià i Aragó. ‘'Amb esdeveniments com aquest, aconseguim vincular l'atractiu turístic de Poble Nou del Delta amb l'oferta cultural'', afirma l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, tot afegint: ‘'Les darreres edicions han anat millorant en assistència, estem convençuts que enguany també serà un èxit''.Venda online productes de la Terra


Les encarregades d'inaugurar la jornada seran ‘Lorquianes' el dissabte 21 amb una actuació teatralitzada. Entre els espectacles de petit format que s'han organitzat hi ha la mostra de poesia a ritme de rumba ‘Rumbesia', les acrobàcies i malabars ‘Circus mix', l'espectacle de Fakir (gratuït) ‘Perillosament divertit' o el número de màgia ‘Màgia per a tota la família'. La durada aproximada dels espectacles és de 20 minuts i l'aforament dels patis és limitat.

El preu de cada espectacle serà de 5 euros per als adults i gratuït per als nens i nenes menors de 12 anys. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a l'Oficina de Cultura i Festes d'Amposta (caselles exteriors del Mercat), a través del web de l'Ajuntament: www.amposta.cat/vendaentrades o als patis 10 minuts abans de començar l'actuació. L'entrada inclou un petit refrigeri.


Per: Redacció

comparteix-ho