Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Els patis del Poble Nou del Delta obren les portes a la cultura amb dos dies d’espectacles

Sis cases de pagès del Poble Nou participen a ‘Art als Patis’ , els dies 9 i 10 de març

Etiquetes   turisme, amposta, poble nou del delta

Publicat el6/3/2019

Els patis del Poble Nou del Delta obren les portes a la cultura amb dos dies d’espectacles | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Presentació de la segona edició d''Art als Patis'. Foto: cedida


Els patis de les cases de pagès del Poble Nou del Delta tornen a obrir les portes a la cultura en la segona edició d''Art als Patis'. Aquest any, la música, la dansa, el teatre, el circ i la poesia prendran el protagonisme de sis patis del Poble Nou durant dos dies, el dissabte 9 i el diumenge 10 de març. A l'esdeveniment hi participen 8 companyies d'arreu de Catalunya, el País Valencià i Aragó, que es repartiran en espectacles a Cal Gasso, Can Gilabert, Can Juvimar, Ca La Pilar, La Llar de Laura i Lo Segador.

Els encarregats d'inaugurar la jornada seran els artistes Pili Cugat i Carlos Lupprian, el dissabte a les 17 hores, que passaran el relleu als artistes d'aquesta edició.

Entre els diferents espectacles de petit format que s'han organitzat hi ha la mostra de contes i titelles 'Cuentos Voladores'; el número de malabars, llum i foc 'Arquimedes', que serà d'entrada gratuïta; l'exhibició de circ 'Nomaduk', a càrrec d'un personatge dels boscos vikings; o el recital poètic, teatral i musical de Lorquianas. La durada aproximada dels espectacles és de 20 minuts i l'aforament dels patis és limitat. A més, durant tot el festival hi haurà l'actuació musical al carrer de la banda Aigua en Gas.

El preu de cada espectacle serà de 3 euros per als adults i 2 euros per als xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a l'Oficina de Cultura i Festes d'Amposta (a les Caselles del Mercat) o al mateix pati 10 minuts abans de començar l'actuació. L'entrada inclou un petit refrigeri.


Els patis del Poble Nou del Delta obren les portes a la cultura amb dos dies d’espectacles | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...La Palma d’Ebre, un poble ple de vida y tradició

comparteix-ho