Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


Participa a la fira comercial Delta Birding Festival 2022

Ja estan obertes les inscripcions a la fira comercial de la nova edició del Delta Birding Festival

Etiquetes   vida activa, fires, natura, birdwatching, ornitologia, mon natura delta ebre,, delta birding festival, amposta, delta ebre

Publicat el17/6/2022

Participa a la fira comercial Delta Birding Festival 2022 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Com cada any, el festival ofereix la possibilitat de reservar un espai expositor a aquelles institucions, organitzacions i empreses relacionades amb la natura i el món del birding. L'espai destinat als expositors es divideix en tres zones segons el perfil de l'expositor. De manera que si ets artista de natura podràs reservar el teu espai a la zona A on altres il·lustradors, escultors, pintors, fotògrafs també estaran exposant les seves obres.

Les institucions o associacions dedicades a la conservació i promoció de la natura, allotjaments ecoturístics, editorials o revistes de natura, podreu fer-ho a la zona B.

I finalment, tots aquells que us dediqueu al món dels productes d'òptica (telescopis, prismàtics), vídeo, fotografia i aguaits per aquesta, podreu reservar a la zona C.

D'aquesta manera, el festival pretén oferir visibilitat i suport a tots vosaltres que us dediqueu apassionadament a la natura.

Recordeu que també us podeu anunciar al programa del festival, a la web o bé in-situ a través de lones o plafons. I que també podeu esdevenir patrocinadors de les activitats guiades.

Així que no us ho penseu, i reserveu! Només cal que escolliu la vostra categoria i omplir el formulari que trobareu a l'apartat expositors de la web.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu.cat

comparteix-ho