Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/22/2022#) AND (caducitat>=#1/22/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Parlament de Catalunya aprova crear una comissió d’estudi sobre la protecció del delta de l’Ebre

Tots els grups parlamentaris, a excepció de Vox, han votat a favor de constituir aquest espai

Etiquetes   entorn, delta ebre, proteccio delta

Publicat el16/6/2021

El Parlament de Catalunya aprova crear una comissió d’estudi sobre la protecció del delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... 


El Parlament de Catalunya ha aprovat crear una comissió d’estudi sobre la protecció del delta de l’Ebre. La proposta de resolució, presentada per ERC, ha obtingut el suport de tots els grups a excepció de Vox. L’objectiu de la comissió és estudiar i seguir les mesures de protecció del delta impulsades per les administracions competents i les entitats territorials i ambientals davant les amenaces de regressió, la subsidència, la minva del cabal del riu i les conseqüències del canvi climàtic. La comissió, amb una durada vinculada a la de la legislatura, estarà integrada per un membre de cada grup, hi assistiran tècnics, especialistes i membres d’entitats i podrà redactar un informe final.


Per: ACN

Foto: EbreActiu