Setmana Petit Príncep. Hospitalet de l’Infant, del 20 al 28 d’abril 2024

CAT | ES


Els Parcs Naturals de Catalunya estrenem nou web responsiu

Amb aquest nou format, que s’adapta a qualsevol dispositiu, podreu seguir l’actualitat i estar informats en tot moment

Etiquetes   natura entorn, parcs de catalunya, parc natural ports, parc natural serra montsant, parc natural delta ebre

Publicat el28/1/2021

Els Parcs Naturals de Catalunya estrenem nou web responsiu | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El web de Parcs Parcs Naturals de Catalunya s'ha transformat adaptant-se al nou disseny corporatiu de la Generalitat de Catalunya (gencat.cat), que garanteix una bona experiència d'usuari, a més de ser multidipositiu.

S'ha fet una adaptació progressiva i actualment els tècnics estan treballant per oferir a la ciutadania accés total a la informació dels parcs naturals. En aquests moments, es pot gaudir d'aquest nou format amb els microsites de: Xarxa de Parcs, Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, Parc Natural dels Ports, Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet i Parc Natural de la Serra de Montsant. En breu estaran a l'abast la resta de parcs.

En aquesta nova versió, al modificar diversos apartats de contingut web, pot generar que alguns enllaços a informació i documentació estiguin trencats i calgui redireccionar-los de nou al nou site.


Per: Redacció

comparteix-ho