Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Els Parcs Naturals de Catalunya celebren el Dia Mundial del Medi Ambient 2020

La celebració, que tindrà lloc el divendres 5 de juny, s’adapta a un format virtual i ens convida a obrir una nova finestra per endinsar-nos en la natura sense sortir de casa

Etiquetes   natura, dia internacional, parc natural delta ebre

Publicat el1/6/2020

Els Parcs Naturals de Catalunya celebren el Dia Mundial del Medi Ambient 2020 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La celebració del Dia Mundial del Medi Ambient 2020, aquest any amb el lema "És l’hora de la natura", s’adapta a un format virtual i ens convida a obrir una nova finestra per endinsar-nos en la natura sense sortir de casa.

En aquest enllaç una selecció de continguts per a la reflexió i l'acció, sense moure'ns de casa: conferències i diàlegs en streaming, debats, visites virtuals a diferents espais i d'altres. En aquest espai podeu conèixer les iniciatives que aporten reflexió, solucions i respostes ambientals a la crisi social, ecològica, econòmica i global, solucions que es basen en la natura i que poden contribuir a la reactivació econòmica i a la protecció social.

Voleu donar un tomb pel parc? Voleu posar a prova els vostres coneixements de l’entorn i dels nostres espais naturals? Voleu observar en directe l’època més espectular de la natura? Animeu-vos i consulteu les nostres activitats.


Acte virtual del Dia Mundial del Medi Ambient 2020

El proper 5 de juny a les 10:30 h tindrà lloc un diàleg virtual: "Ara que el món ha de reprendre l'activitat, és intel·ligent i econòmic tornar a treballar contra la natura?" entre Miquel Rovira, director de Sostenibilitat d'EURECAT i Carles Ibáñez, doctor en biologia, investigador de l'IRTA i patró del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible, que parlaran sobre com la solució passa per entendre bé com funciona la natura i innovar basant-nos en els seus processos. L'acte comptarà amb l'actuació musical de Meritxell Neddermann.

Us hi podeu inscriure a través del següent formulari.


Activitat del Parc Natural del Delta de l’Ebre

Divendres 5 de juny, 19h: Videoconferència “Stop plàstics. Continues comprant garrafes d'aigua?’’, a càrrec d'Àlvar Arasa, Doctor en Ciències Geològiques. Amb la plataforma Jitsi Meet per accedir s'ha de visitar el següent enllaç a la data i hora de realització de la videoconferència htpps://meet.jit.si/dmma_stop_plastic

Organitzen: Parc Natural del Delta de l'Ebre i Museu de les Terres de l'Ebre.


Per: Redacció

Fotos: EbreActiu