Tivissa, muntanyes d┤hist˛ria

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/30/2021#) AND (caducitat>=#11/30/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Parc Natural de la Tinenša participarÓ del cens simultani internacional de trencal˛s

Lĺactivitat tindrÓ lloc el dissabte 2 dĺoctubre i es demana voluntaris per a censar la poblaciˇ de trencalˇs al parc

Etiquetes   natura, ornitologia, trencalos, parc natural tinenša benifassa

Publicat el27/9/2021

El Parc Natural de la Tinenša participarÓ del cens simultani internacional de trencal˛s | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Imatge del trencal˛s alliberat aquest passat mes de marš


La Xarxa Internacional de Monitoratge del Trencal˛s (IBM) Ús una colĚlaboraciˇ internacional ˙nica entre parcs nacionals i naturals i organitzacions no governamentals, coordinada per la Fundaciˇ per a la Conservaciˇ del Voltor (VCF), per a monitorar la poblaciˇ del trencal˛s a Europa.

A principis d’octubre, des de fa setze anys consecutius, es realitza aquesta observaciˇ per a ajudar a estimar la poblaciˇ de l’espŔcie a Europa. Aquest esdeveniment anual reuneix a centenars de voluntaris i experts per a buscar en els cels el voltor mÚs rar d’Europa en set pa´sos diferents. Si eres un fanÓtic dels voltors i vols passar un dia observant aquests magnÝfics ocells mentre ajudes en els esforšos de conservaciˇ que afavoreixen a les espŔcies, participa al cens simultaniu internacional que tindrÓ lloc el dissabte 2 d’octubre al Parc Natural de la Tinenša de BenifassÓ .

L'activitat comenšarÓ a les 9 del matÝ a l'Órea recreativa de les Ombries de BenifassÓ, on es distribuiran els grups i les zones on es farÓ el cens. La durada aproximada de l'activitat Ús de 5 hores. Els participants hauran de portar roba i calšat adequat, aigua, esmorzar i prismÓtics.

Es tracta d’una activitat gratu´ta, per˛ les places sˇn limitades. Reserva la teua indicant nom de tots els participants (especificant menors d’edat, en el seu cas), un telŔfon m˛bil, poblaciˇ i tipus de cotxe del qual es disposa, en: 964 715 720 / 650 412 497 - parque_tinenbenifassa@gva.es


Per: Redacciˇ

Fotos: Cedida