Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/20/2022#) AND (caducitat>=#1/20/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Parc Natural de la Tinença de Benifassà disposarà aquest estiu de dos cadires CRAN

Les cadires de rodes adaptades per a la natura permeten que persones amb mobilitat reduïda o nul·la puguin practicar el senderime al medi natural

Etiquetes   natura, entorn, activitats outdoor, senderisme, parc natural tinença benifassa, bel

Publicat el16/7/2021

El Parc Natural de la Tinença de Benifassà disposarà aquest estiu de dos cadires CRAN | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... El dimarts 20 de juliol es farà una jornada de presentació del projecte Pugem amb tu!


La "Cadira de Rodes Adaptada per a la Natura" (CRAN/JOËLETTE) és una cadira de rodes d’una única roda que permet a persones amb mobilitat reduïda o qualsevol tipus de diversitat funcional, realitzar activitats de senderisme en el medi natural. Aquesta cadira permet realitzar excursions còmodes, sempre ajudats per un mínim de dos acompanyants.

Del 20 de juliol i fins al 31 d'agost, el Parc Natural de la Tinença de Benifassà i en el marc del projecte Pugem amb tu!, disposarà de dos d'aquestes cadires per a persones amb mobilitat reduïda. El mateix dia 20 de juliol es farà una jornada en la que es presentarà el projecte i s'explicarà als assistents el muntatge de les CRAN i nocions bàsiques del seu ús. 

La jornada, que tindrà lloc a les 10 h al mirador de Bel, és gratuïta i inclou una ruta de 2 km (1 h 30 minuts aprox). Les persones interessades a participar-hi, s'hauran d'inscriure enviant un correu a parque_tinenbenifassa@gva.es o trucant al 964 715 720 / 650 412 497.


Per: Redacció

Fotos: Parcs de la Generalitat Valenciana