Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


El Parc Natural dels Ports edita la memòria resum d'actuacions de 2020

Aquesta nova publicació digital presenta de manera sintètica i gràfica les principals actuacions desenvolupades al Parc durant l’any 2020 i contribueix a visibilitzar la feina de l’òrgan gestor

Etiquetes   natura, parc natural ports

Publicat el30/12/2021

El Parc Natural dels Ports edita la memòria resum d’actuacions de 2020 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Memòria resum d'actuacions del Parc Natural dels Ports 2020 presenta de manera resumida, entenedora i gràfica les actuacions desenvolupades al Parc durant l'any 2020, incloses en la memòria d'actuacions aprovada per la Junta Rectora.

L’objectiu d’aquesta nova publicació digital és donar a conèixer la gestió efectuada durant l’anualitat de 2020 en aquest espai natural, destacant les accions estratègiques i les fites més rellevants en cada un dels àmbits i línies de treball.

La introducció conté la fitxa de les dades bàsiques del Parc i una línia cronològica que recorda un fet rellevant ocorregut cada mes. La resta d’apartats resumeix les tasques per àrees: Administració i gestió econòmica, Infraestructures i manteniment, Protecció, Gestió d’hàbitats, Ús públic i educació ambiental, i Comunicació i difusió. Tanca la publicació una infografia amb les dades numèriques més destacades de cada àrea.

La publicació i difusió de les memòries d’actuacions és una de les accions contemplades al Pla estratègic de comunicació de la Xarxa d'Espais de Protecció Especial de la Generalitat i al Pla de comunicació del propi Parc.


Per: Redacció

Fotos: Cedida

comparteix-ho