Rutes guiades Turisme Amposta. Descobreix el patrimoni natural i cultural del territori

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/19/2022#) AND (caducitat>=#1/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Parc Natural del Delta de l'Ebre organitza dos accions de conscienciació sobre la problemàtica dels residus

SEerà aquest cap de setmana en el marc de la campanya ‘Per un Delta Net’, i ‘Let’s Clean Up Europe’, el parc organitza divendres un taller participatiu per trobar fórmules per reduir residus, i una acció de neteja de la platja de l’Eucaliptus, diumenge

Etiquetes   natura patrimoni, delta ebre, medi ambient

Publicat el11/5/2018


El Parc Natural del Delta de l'Ebre organitza aquest cap de setmana accions per combatre la problemàtica dels residus, en el marc de la campanya ‘Per un Delta Net', i ‘Let's Clean Up Europe'. Concretament, avui divendres 11 de maig, a les 20 hores, el Casal d'Amposta (C/ Simpàtica, 6) acollirà un taller participatiu i sessió de debat per aprofundir en la problemàtica de la brossa al Delta, i avançar en possibles solucions i accions per combatre-ho. Les persones assistents podran signar un compromís voluntari per desenvolupar accions en aquest sentit, ja sigui a títol individual o per entitats.

Per la seva banda, diumenge 13 de maig, a les 9.30h, l'Oficina de Turisme d'Amposta, i, a les 10 h, la platja Eucaliptus, seran els punts de trobada per a la neteja de la platja, entre la zona de la bomba de Baladres i l'Aluet. 

Més informació i inscripcions, al tel. 977 482 181.


El Parc Natural del Delta de l’Ebre organitza dos accions de conscienciació sobre la problemàtica dels residus | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...