MESTRÀLIA, 14a edició Fira de Lutiers. Campredó, 8, 9 i 10 de juliol.

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/30/2022#) AND (caducitat>=#6/30/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Parc Natural del Delta de l'Ebre treballa pel lleure sostenible amb les empreses turístiques

El Parc vol assolir l’harmonia i equilibri entre la conservació dels seus recursos naturals i l’aprofitament per part dels ens locals. Actualment al Delta hi ha 32 empreses reconegudes amb aquest distintiu, pel seu compromís amb un model d’ecoturisme respectuós.

Etiquetes   turisme, delta ebre, sostenibilitat, parc natura delta ebre, empreses turistiques

Publicat el22/8/2016

Des de que al 2007 el Parc Natural del delta de l'Ebre va obtenir la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), atorgada per la Federació EUROPARC, va fer una aposta per tal que les empreses de la zona poguessin distingir amb aquest distintiu de qualitat que certifica que el desenvolupament turístic del territori es realitzarà de forma sostenible d'acord amb els objectius de la Carta. Aquests objectius són, principalment, el reconeixement de l'espai natural protegit com a herència per al futur i desenvolupar activitats turístiques considerant el medi ambient, les necessitats dels visitants, la població local i els empresaris.

Fruit del treball que d'ençà ha portat a terme el Parc Natural del delta de l'Ebre 32 empreses de la zona ja tenen el distintiu CETS i que, per tant, apliquen millores en la seva gestió ambiental i en la relació amb l'entorn natural per oferir un millor servei als clients. Es tracta d'un projecte col·laboratiu per tal d'assolir l'harmonia i l'equilibri entre la conservació dels recursos naturals i l'aprofitament per part dels agents locals, alhora que pretén afavorir l'equilibri entre l'ús turístic i de lleure del Parc i la conservació dels seus valors naturals.

El Parc Natural del Delta de l’Ebre treballa pel lleure sostenible amb les empreses turístiques | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

La Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) estableix un mètode de treball i un compromís voluntari per aplicar els principis de turisme sostenible entre els gestors dels espais naturals protegits i les empreses turístiques, per a definir i desenvolupar les seves estratègies de forma participativa.

Entre les empreses que ja compten amb el distintiu CETS hi ha hotels, càmpings, allotjaments rurals, activitats turístiques i restaurants,