Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/19/2022#) AND (caducitat>=#1/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Turisme | El Parc Natural del Delta de l'Ebre actualitza els horaris de visita dels centres d'informació

Horaris de l’Ecomuseu i la Casa de Fusta per als mesos de gener i febrer de 2018

Etiquetes   turisme, delta ebre, amposta, deltebre

Publicat el22/1/2018

Turisme | El Parc Natural del Delta de l’Ebre actualitza els horaris de visita dels centres d’informació | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La Casa de Fusta, a la bassa de l'Encanyissada (Amposta)


El Parc Natural del Delta de l'Ebre disposa de dos centres d'informació situats a cada costat de riu: l'Ecomuseu, situat a Deltebre, i la Casa de Fusta, situada a la bassa de l'Encanyissada (Amposta).

L'Ecomuseu disposa al seu interior d'un recorregut adaptat per a persones cegues i amb necessitats especials. La seva funció principal és introduir els nouvinguts en el peculiar món del Delta, especialment en el funcionament dels aspectes naturals i humans del seu ecosistema. Telf. 977 489 679.

La Casa de Fusta, per la seva banda, és una construcció emblemàtica al Delta. Actualment acull una exposició permanent dedicada a les llacunes del Delta, i conté una col·lecció d'ocells naturalitzats més representatius de la zona. La Casa, però, data de 1926, quan tres senyors benestants de Barcelona, atrets per la gran quantitat d'ocells aquàtics que albergava l'Encanyissada, van fundar una societat de caça que va conseguir una concessió de 10 anys per caçar a la bassa. Telf. 977 261 022.

Els centres es poden visitar de dilluns a diumenge en horari de 10 a 13 hores.