TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/25/2021#) AND (caducitat>=#9/25/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Parc Arqueològic de la Moleta del Remei d’Alcanar obté el distintiu acreditatiu d'espai de cultura responsable

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per a prevenir la covid-19 i es comprometen a adoptar programes d’inclusió social. Actualment hi ha 181 equipaments culturals inscrits en aquest cens

Etiquetes   turisme, alcanar, moleta del remei

Publicat el26/7/2021

El Parc Arqueològic de la Moleta del Remei d’Alcanar obté el distintiu acreditatiu d’espai de cultura responsable | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El Parc Arqueològic de la Moleta del Remei d’Alcanar ha obtingut el distintiu acreditatiu d'espai de cultura responsable, que concedeix el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per a prevenir la covid-19 i es comprometen a adoptar programes d'inclusió social. Actualment hi ha 181 equipaments culturals inscrits en aquest cens.

Els espais culturals que han obtingut el distintiu d'espai de cultura responsable han d'oferir seguretat davant la situació de crisi sanitària provocada per la covid-19 i complir totes les condicions que les autoritats competents els exigisquen en el marc del Pla d’actuació del Procicat per a emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.

Jordi Monfort, regidor de Turisme, es mostra satisfet per l’acreditació que ha aconseguit el poblat iber de la Moleta del Remei: "el nostre compromís amb la cultura és ferm. Atès la situació actual de la pandèmia de covid-19, és important rebre aquest reconeixement, ja que garanteix que des de l’Ajuntament posem mecanismes perquè els visitants puguen gaudir de manera segura del conjunt arquitectònic-museistic de la Moleta".


Font: Redacció

Foto: EbreActiu