Argila. XXIX Fira de la Terrissa i la Tradició. La Galera, de l’1 al 5 de maig 2024

CAT | ES


L'oove Lacrima Olea Morruda, premiat com a millor oli afruitat verd amarg al concurs CDO 2022

Agrícola de Godall suma un premi més als seus olis

Etiquetes   de la terra, oove, sector oleolicola, producte proximitat, producte local, godall, montsia, terres ebre

Publicat el23/1/2023

L’oove Lacrima Olea Morruda, premiat com a millor oli afruitat verd amarg al concurs CDO 2022 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... El president de la Cooperativa i alcalde de Godall, Alexis Albiol, recollint el premi


Per tercer any consecutiu l'Agrícola de Godall, amb la marca Lacrima Olea Morruda, aconsegueix un primer premi al concurs CDO dels millors olis de la demarcació de Tarragona. Aquest cop l'Agrícola de Godall, competia amb la varietat morruda (Denominació d'Origen Protegida Baix Ebre – Montsià) en un any caracteritzat per la molt baixa producció. Malgrat això i per compensar aquesta baixada de producció, la Cooperativa de Godall ha sabut treure la màxima qualitat possible dels olis que comercialitza.

Lacrima Olea està aconseguint destacar amb la producció d'olis premium i de màxima qualitat, mostra d'això son els numerosos premis que rep en cadascuna de les competicions que es presenta.

Enguany, el primer concurs que ens presentàvem va ser al Concurs d'olis novells de Santa Bàrbara, on també es va aconseguir el primer premi amb aquesta mateixa varietat (morruda).


Per: Redacció

Foto: Diputació de Tarragona

comparteix-ho