iProjecta. Educació ambiental i guiatges

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/8/2021#) AND (caducitat>=#12/8/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'oli de la Terra Alta canvia d'imatge

Gandesa va acollir aquest passat diumenge la presentació de la nova imatge corporativa de la Denominació d’Origen Protegida Oli Terra Alta

Etiquetes   gastronomia, terra alta

Publicat el27/9/2017

L’oli de la Terra Alta canvia d’imatge | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...El passat diumenge 24 de setembre, la Denominació d'Origen Protegida Oli Terra Alta va presentar la nova imatge corporativa en un acte que va comptar amb la presència de l'Hble. Sra. Meritxell Serret i Aleu, consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

La imatge corporativa de la DOP Oli Terra Alta ha estat vigent durant 15 anys, des dels inicis de la DOP, la junta rectora actual no va creure convenient realitzar un restyling de la imatge sinó dissenyar-ne una de nova, més actual, més fresca, visualment més identificativa i adaptada a les noves tendències de màrqueting.

Aquesta nova imatge es va presentar com a logotip oficial de la DOP, juntament amb altres propostes de màrqueting, vídeo, etiquetes, etc. dins del grup d'accions del Pla de promoció per aquest nova campanya.