Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#7/1/2022#) AND (caducitat>=#7/1/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Oficina de Turisme d’Amposta amplia l'horari d'atenció als visitants durant l'estiu

Obrirà tots els dies en horari de matí i tarda, excepte diumenges i dilluns que ho farà al matí

Etiquetes   turisme, oficina turisme, amposta, delta ebre, montsia, terres ebre, promocio turistica,

Publicat el25/5/2022

L’Oficina de Turisme d’Amposta amplia l’horari d’atenció als visitants durant l’estiu | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... L’antic escorxador d’Amposta acull l’Oficina de Turisme d’Amposta


L'Oficina de Turisme d'Amposta amplia l'horari d'obertura durant els mesos d'estiu. Des d'aquest mes de maig fins a l'11 de setembre, el punt d'informació turística obrirà tots els dies en horari de matí i tarda, excepte els diumenges i dilluns que ho farà només al matí. L'horari d'atenció al públic serà de 9 del matí a 14 hores i de 16 a 19 hores.

El regidor de Turisme i Promoció Exterior, Pep Simó, destacava que "és la primera vegada que l'Oficina de Turisme obrirà matí i tarda durant els tres mesos d'estiu, complint així una reivindicació del sector de poder augmentar les hores d'atenció als visitants". A aquesta ampliació d'horari se suma un punt d'atenció turística de temporada al Poble Nou del Delta, que estarà en funcionament els mesos de juny, juliol i agost.

A més de l'atenció presencial, l'Oficina de Turisme d'Amposta compta amb un servei d'atenció telefònica, per correu electrònic i mitjançant el canal de WhatsApp de Turisme, uns serveis que es van estrenar durant la pandèmia de la Covid-19.


Per: Redacció

Foto: Cedida