Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES


Oberts els abonaments per a la Xallenger BTT Terres de l'Ebre

Tot i que encara falten unes setmanes per a l’inici de la temporada 2019 de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre, des d’avui ja es poden fer els abonaments a totes les curses.

Etiquetes   btt, xalenger btt

Publicat el15/1/2019

L'abonament de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre del 2019, amb un preu de 95 € per als federats i de 110 € per als no federats, cobrirà les sis proves del circuit ebrenc de curses BTT, en qualsevol modalitat recorregut llarg, recorregut curt o ebike (bicicletes elèctriques). Per a qui no vulgui treure's l'abonament el preu per cada cursa serà de 20 € per als que tingui llicència de la Federació Catalana de Ciclisme i de 24 € per als no federats.

Enguany la Xallenger BTT, amb una cursa menys que al 2018 perquè el Duextrem Amposta s'agafa un any de descans, de les 6 proves, 4 es disputaran a la Ribera d'Ebre, una al baix Ebre i una al Montsià.

La competició començarà el 31 de març amb la 6a Figot Race a Riba-roja d'Ebre; el 14 d'abril, serà el torn de la 5a Transrabosenca a la Torre de l'Espanyol; el 16 de juny es disputarà la 12a “A per la Cabra” a Tivissa; el dissabte 6 de juliol tocarà la 9a BTT L'Auberge a Benissanet, acabades les 4 primeres curses, amb el mes d'agost de descans, la competició es reprendrà el 8 de setembre al Perelló amb la 4a Emburgada Bike Race i tancarà la Xallenger del 2019, la 8a edició del Camí dels Bandolers de Sant Carles de la Ràpita, el 29 de setembre.

Oberts els abonaments per a la Xallenger BTT Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Calendari Xallenger BTT Terres de l’Ebre 2019 (imatge de xallengerbtt.net)