butlletí EbreActiu

CAT | ES


Obertes les inscripcions per al Triatló d'Amposta 2019

El Triatló TriTour Amposta se celebrarà l’1 i 2 de juny de 2019, amb les modalitats Sprint, Olímpic, Half i Short. TriTour és un circuit de triatlons que se disputen a Deltebre, Amposta, El Pont de Suert i Tossa de Mar. Les inscripcions per al triatló d’Amposta ja estan obertes.

Etiquetes   esports, triatlons, amposta

Publicat el31/1/2019

Obertes les inscripcions per al Triatló d’Amposta 2019 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...El Triatló TriTour se celebrarà a Amposta els dies 1 i 2 de juny de 2019


Ja estan obertes les inscripcions per al triatló TriTour d'Amposta que es disputarà els propers 1 i 2 de juny de 2019. Aquesta prova forma part del circuit de triatlons TriTour que també se celebraran Deltebre, El Pont de Suert i Tossa de Mar.

El triatló d'Amposta és la continuació del TriCircuit Amposta del 2018 que va comptar a amb 500 participants entre les quatre modalitats. Les modalitats Sprint i Olímpic es disputaran dissabte 1 de juny, mentre que l'endemà, es disputaran les Half i Short.

Així el triatló Sprint té unes distàncies de 750 m. de natació, 20 Km de ciclisme i 4,6 Km de cursa a peu. El triatló Olímpic són 1.500 m de natació, 40 Km amb bicicleta i 10 Km de cursa. La modalitat Short consta de 950 m. nedant, 43 Km pedalant i 10 Km corrent. Per a finalitzat la modalitat Half, que és la meitat d'un Ironman, són 1.900 m. de natació, 86 Km de ciclisme i 20,8 Km de cursa a peu.

Amb aquestes 4 modalitats es dóna la possibilitat a la participació a tot tipus de triatletes, i fins i tot als especialistes en algun dels sectors perquè es pot participar per relleus on cada membre de l'equip fa un dels tres segments.


Restaurant L’Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

El passeig del Riu, a l'alçada del Club Nàutic d'Amposta acollirà la zona de boxes, on es faran les transicions entre els 3 segments. La natació de desenvoluparà al riu Ebre, mentre que la prova de ciclisme es realitzarà per carreteres del delta de l'Ebre i la cursa a peu es farà pels carrers de la ciutat al voltant de la zona esportiva.

Obertes les inscripcions per al Triatló d’Amposta 2019 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Les proves de ciclisme del TriTour d'Amposta es disputaran per carreteres del delta de l'Ebre

comparteix-ho