butlletí EbreActiu

CAT | ES


Obertes les inscripcions per al Run&Bike, la segona prova del Circuit de Curses Populars de Benicarló

La pròxima prova del Circuit de Curses Populars, la Run&Bike, que combina la cursa a peu i en bicicleta de muntanya, tindrà lloc el proper diumenge 11 de novembre. Els corredors sortiran des de l’ermita de Sant Gregori i recorreran alguns dels paratges més singulars i emblemàtics de Benicarló

Etiquetes   esports, benicarlo, curses

Publicat el18/10/2018

Obertes les inscripcions per al Run&Bike, la segona prova del Circuit de Curses Populars de Benicarló | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El regidor d'Esports, Carlos Flos, acompanyat del representant del Club Triatló Basiliscus, Julio Sánchez, ha presentat els detalls de la Run&Bike, la segona prova de la cinquena edició del Circuit de Curses Populars que ja s'està preparant i que tindrà un recorregut de carrera a peu per muntanya (trail) de 12 kilòmetres i un circuit de bicicleta tot terreny (BTT) de 24 kilòmetres.

La cursa es podrà disputar en tres modalitats: individual cursa a peu, relleus cursa i BTT, o duatló completa (Run&Bike individual). En aquest sentit, el regidor d'Esports, Carlos Flos, ha declarat que «per la quantitat de modalitats en què es pot participar i la singularitat dels paisatges, aquesta és una de les proves del circuit més espectacular». A més, Flos ha volgut agrair «tot el treball que porta a terme el Club Triatló Basiliscus organitzant aquesta prova, a més de la tasca desinteressada i imprescindible dels voluntaris».

Flos ha descrit que «el circuit, al voltant de l'ermita de Sant Gregori i del Corral del Petiquillo, consta de diferents punts d'avituallament així com de visió per a aquells que vulguen vindre a animar, i es disputarà a partir de les 9.30 hores, amb sortida des de l'ermita». A aquestes dades ha afegit que «el fet que el recorregut tinga pocs desnivells fa que aquesta prova siga accessible per a pràcticament tothom, esportistes de diferents nivells i distinta capacitat d'esforç».

Tant el regidor d'Esports com el representat del Club Basiliscus han cridat a la participació i han recomanat als participants que formalitzen la inscripció el més prompte possible per tal de facilitar la tasca als organitzadors. El portaveu del Club ha recordat que «Benicarló és conegut per com tractem als corredors, per això aquest any també estem preparant una bossa de corredor i un gran avituallament».

Les inscripcions es poden formalitzar en línia a través de www.hj-crono.es i de manera presencial a Evasión Esport (C/ Germans de les Escoles Cristianes, 41), a la Piscina Municipal i a Decathlon Vinaròs, a més del mateix dia de la cursa.


Obertes les inscripcions per al Run&Bike, la segona prova del Circuit de Curses Populars de Benicarló | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Foto:Aj. Benicarló

comparteix-ho