Setmana Petit Príncep. Hospitalet de l’Infant, del 20 al 28 d’abril 2024

CAT | ES


Obertes les inscripcions a la Bike Priorat Wine

La primera edició de l’esdeveniment ciclista no competitiu serà els dies 27, 28 i 29 de maig

Etiquetes   activitats outdoor, cicloturisme, priorat, falset, marça, btt, bicicleta

Publicat el21/1/2022

Obertes les inscripcions a la Bike Priorat Wine | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Els municipis de Falset, Marçà i El Masroig acolliran el maig de 2022 la primera edició de la Bike Priorat Wine, un esdeveniment ciclista no competitiu obert a totes les edats. Concretament, la Bike Priorat Wine se celebrarà els dies 27, 28 i 29 de maig (dia de la marxa) de 2022, i comptarà amb 2 circuits aptes per a bicicletes de muntanya, e-bikes i bicicletes de gravel.

Tots dos circuits recorreran els tres municipis prioratins. El circuit curt tindrà una distància de 32 quilòmetres i un desnivell acumulat de 717 metres. El circuit llarg arribarà fins als 52 quilòmetres i tindrà un desnivell de 1268 metres. L'obertura d'inscripcions per a totes dues proves està prevista el novembre.

Fins al 30 de març de 2022 el preu de la inscripció a la prova serà de 29 €, el que suposa una rebaixa de 20 euros respecte al preu estipulat, que s'aplicarà a partir de l'1 d'abril. Més informació i inscripcions en aquest enllaç.

La Bike Priorat Wine serà una excel·lent oportunitat per als participants per gaudir dels paisatges rurals de la comarca. En aquest sentit, els organitzadors vetllaran i traslladaran a totes les persones inscrites la necessitat de respectar l'entorn natural i paisatgístic de la zona per la qual transcorrerà la prova. Alhora, també s'espera que la Bike Priorat Wine serveixi per promocionar i dinamitzar turísticament els municipis organitzadors i el Priorat entre un públic objectiu, el cicloturista, que valora la combinació esport, natura i paisatge, una combinació per a la qual el Priorat és un destí idoni.


Per: Redacció

comparteix-ho