Buda & Bike 2024, l’illa de Buda a cop de pedal. 13 i 14 de juliol, el 3, 4, 17, 18 i 31 d’agost i l’1 de setembre

CAT | ES


Obertes les inscripcions a la Caminada Popular a l'Ermita i la Cursa de Muntanya el Vol del Puig

Les dues activitats estan incloses a la Campanya d’Esport Popular 2018 de Vinaròs

Etiquetes   activitats outdoor, caminades, curses muntanya, vinaros, baix maestrat

Publicat el30/10/2018

Obertes les inscripcions a la Caminada Popular a l’Ermita i la Cursa de Muntanya el Vol del Puig | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Vinaròs ha obert ja les inscripcions per a dos esdeveniments esportius inclosos a la Campanya d'Esport Popular 2018 que tindran lloc en els propers dies: la Caminada Popular a l'Ermita, una marxa senderista de muntanya no competitiva que se celebrarà el diumenge 18 de novembre i la tercera edició de la Cursa de Muntanya el Vol del Puig, prova de muntanya de caràcter competitiu programada per al diumenge 2 de desembre.

Les inscripcions a la Caminada, que tindrà un recorregut de 7 km, tenen un preu de 3 € i el termini per inscriure's finalitza el dijous 15 de novembre a les 14 hores. Les inscripcions es poden fer en línia en aquest enllaç o a partir del 25 de novembre als establiments Deportes Base Moliner Bernad, DJ Sports, Mikebike, Nova Nutrición i Deportes Jaques.

La Cursa de Muntanya el Vol del Puig presenta un recorregut de 14 km. El preu de la inscripció a la prova és de 10 € (fins al 25 de novembre) i de 14 € (del 26 de novembre fins al dissabte 1 de desembre a les 13.30 h). Les inscripcions en línia es poden fer al web i físicament a partir del 5 de novembre als establiments Deportes Base Moliner Bernad, DJ Sports, Mikebike, Nova Nutrición i Deportes Jaques.

Totes dues activitats tenen finalitat solidària, pel que es destinarà 1 € de cada inscripció a entitats sense afany de lucre de la ciutat.

comparteix-ho