Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


Oberta la convocatòria per proposar activitats per a la propera primavera al Parc Natural de Montsant

Aquesta convocatòria s’adreça a persones i empreses d’activitats que vulguin incloure les seves propostes en el programa d’activitats del Parc Natural de Montsant d’acord amb els criteris i les bases de participació

Etiquetes   turisme natura, parc natural serra montsant, turisme familiar, activitats, priorat

Publicat el19/1/2022

Oberta la convocatòria per proposar activitats per a la propera primavera al Parc Natural de Montsant | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Sortida de camp al Congost de Fraguerau i a l'ermita de Sant Bartomeu. Foto: PN Montsant


Any rere any, el Parc Natural de Montsant ha impulsat una agenda d'activitats periòdica amb l'objectiu de divulgar els valors naturals, culturals i paisatgístics de l'espai natural protegit i dels municipis que l'envolten.

L'agenda difon les activitats generades des del propi Parc organitzades amb entitats, institucions o persones col·laboradores d'acord amb les principals línies d'actuació de l'equip de gestió. A més, els darrers anys també ha divulgat l'oferta d'activitats que proposen determinades empreses i particulars que treballen habitualment dins la serra de Montsant i els seus municipis.

Des de l'obtenció de la Carta Europea de Turisme Sostenible del Priorat de 2016 i renovada aquest 2021, el Parc treballa perquè aquestes activitats i les entitats que les organitzen, treballin d'acord amb els principis de la Carta.

Les empreses i autònoms que vulguin optar a integrar part de la seva oferta dins el programa d'activitats del Parc Natural de Montsant hauran de completar per cada tipus d'activitat, una fitxa del formulari indicat, abans del 20 de febrer de 2022.

Algunes consideracions que trobareu més explicitades en el document de Bases de participació del programa d'activitats:

  • Una mateixa empresa o autònom pot presentar un màxim de 4 activitats per convocatòria.
  • L'àmbit d'actuació de les activitats podrà ser: el territori inclòs dins el Parc o els 11 pobles del Parc.
  • De tota l'oferta d'activitats presentada, l'òrgan gestor del PNMON triarà aquelles activitats que s'ajustin als criteris de selecció, reservant-se el dret d'incloure o excloure aquelles que no segueixin prioritàriament el programa d'actuació del Parc previst per 2022.


Més informació en aquest enllaç.


Per: Redacció

Fotos: Parc Natural Serra de Montsant

comparteix-ho